Ziua Armatei Române a fost sărbătorită într-un mod deosebit datorită prezenței Președintelui României, domnul Klaus Iohannis și a unui contingent al Regimentului 2 Cavalerie al SUA. Ceremoniile în prezența Președintelui României s-au desfășurat la  Monumentele eroilor din Păuliș și Piața Avram Iancu din Arad, acolo unde a avut loc o afluență deosebită a publicului. 

     Concomitent, în piața din fața Palatului Administrativ, arădenii au putut admira o expoziție de tehnică miliatară a armatelor române și americane.

     Luni, 26 octombrie, militarii Regimentului 2 Cavalerie au participat alături de omologii lor români, în zona localităților Mândruloc—Frumușeni, la exercițiul 'Dragoon Crossing RO 15" desfășurat de Brigada 18 Infanterie 'Banat' și Brigada 10 Geniu 'Dunărea de Jos'. Exericițiul a constat în construirea unui pod plutitor peste râul Mureș care să suporte sarcinile grele ale vehiculelor militare blindate,  precum și apărarea sa de un atac aerian. 

     Toate evenimentele au necesitat un efort de organizare deosebit, în acest sens colaborând Instituția Prefectului, Garnizoana Arad, Primăria Municipiului, Consiliul Județean, Primăria Păuliș și altele. 

A N U N Ț 

     Preşedinţii, locţiitorii, membrii, operatorii de calculator din cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare din Municipiul Arad, sunt rugaţi să se prezinte pentru plata indemnizaţiei de participare la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor, neridicată în luna decembrie 2016 - ianuarie 2017, la sediul Instituţiei Prefectului Arad, B-dul Revoluţiei nr. 75,

în perioda 22 – 23 februarie 2017, între orele 1200 - 1630 

© 2010. Toate drepturile rezervate. Institutiei Prefectului judetului Arad