Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, la prezentarea bilanțului ISU „Vasile Goldiș” pe anul 2016

Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, a participat la prezentarea bilanțului pe anul 2016 al activității Inspectoratului pentru situații de urgență „Vasile Goldiș”, transmițând cu această ocazie un mesaj de felicitare adresat întreg personalului acestei instituții pentru întreaga activitate.

Domnule inspector şef, stimaţi invitaţi, stimate cadre de conducere a Inspectoratului, dragi pompieri

În numele Instituţiei Prefectului dar şi în calitate de preşedintele al Comitetului Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă permiteţi-mi să vă mulţumesc tuturor angajaților  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad pentru modul profesionist şi eficient în care v-ați desfăşurat activitatea în anul 2015. Apreciez că v-ați achitat foarte bine de sarcinile pe care le-ați avut de înfăptuit, iar comportarea dumneavoastră a fost una de înalt profesionalism și atunci când v-ați confruntat cu situații neprevăzute. Noi, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, avem misiunea de a asigura în permanență siguranța cetățeanului și protejarea acestuia în cazurile de urgență.  Sunt mulțumit și vă felicit pentru că deși numărul intervențiilor a crescut față de anul 2014, ați reușit să le îndepliniți cu succes dispunând în mare de aceleași resurse umane.  Consider că merită evidențiat aici atât efortul de coordonare al conducerii Inspectoratului, cât și, în mod special, efortul fiecărui pompier de a îndeplini cu bine misiunea, în orice condiții.  A fi pompier este mai mult decât o simplă meserie. Este o vocație – cea de a ajuta oamenii aflați în nevoie, de a te sacrifica pentru ei, de intra în foc – la propriu – pentru salvarea vieților omenești. Practicați o meserie nobilă, de care puteți fi mândri!

Sunt convins că și în acest an, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiş”  va fi cel puțin la fel de bine pregătit pentru a face față oricărei urgențe, iar în calitate de Prefect vă pot asigura de sprijinul  deplin al tuturor instituțiilor cu atribuții în cazul apariției unor situații de urgență. Felicitări tuturor și La mulți ani!

A N U N Ț 

     Preşedinţii, locţiitorii, membrii, operatorii de calculator din cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare din Municipiul Arad, sunt rugaţi să se prezinte pentru plata indemnizaţiei de participare la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor, neridicată în luna decembrie 2016 - ianuarie 2017, la sediul Instituţiei Prefectului Arad, B-dul Revoluţiei nr. 75,

în perioda 22 – 23 februarie 2017, între orele 1200 - 1630 

© 2010. Toate drepturile rezervate. Institutiei Prefectului judetului Arad