Ora Pământului, marcată și de Instituția Prefectului – Județul Arad

Niciun bec nu a fost aprins în sediul Instituției Prefectului – Județul Arad pe data de sâmbătă, 19 martie, între orele 20.30-21.30, atunci când s-a marcat la nivel național „Earth Hour 2016” (Ora Pământului).  Evenimentul subliniază în toată lumea unde este desfășurat problema poluării și folosirii resurselor finite pentru satisfacerea consumului din ce în ce mai ridicat de energie al societății noastre. Earth Hour este o acțiune simbolică, iar pentru că în perioada desfășurării Instituția Prefectului nu avea program cu publicul, au fost stinse doar becurile din holul de la intrare, cele care funcționează în fiecare noapte.

Iluminatul ornamental al întregului Palat Administrativ a fost stins în prealabil de reprezentanții societății concesionare a serviciului de iluminat public în Municipiul Arad. Pe platoul din fața Palatului Administrativ a avut loc un concert folk unplugged al unor voluntari din asociația „Cetatea Voluntarilor”. 

A N U N Ț 

     Preşedinţii, locţiitorii, membrii, operatorii de calculator din cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare din Municipiul Arad, sunt rugaţi să se prezinte pentru plata indemnizaţiei de participare la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor, neridicată în luna decembrie 2016 - ianuarie 2017, la sediul Instituţiei Prefectului Arad, B-dul Revoluţiei nr. 75,

în perioda 22 – 23 februarie 2017, între orele 1200 - 1630 

© 2010. Toate drepturile rezervate. Institutiei Prefectului judetului Arad